IZDELKI ZA NEGO LAS REVALID®

Revalid®, proizveden v Švici in zasnovan za bolj zdrave lase, ponuja nov, holističen način reševanja vaših težav z lasmi. Izdelki Revalid® so formulirani posebej zato, da zadovoljijo vašim potrebam: najsi gre za krepitev, hranjenje ali obnovo las, preprečevanje prhljaja ali izpadanja las. Izdelki Revalid® so se pokazali kot visoko učinkoviti izdelki za sijoče in zdrave lase, ki so jih preiskovanci med dermatološkim preizkušanjem dobro prenašali. Naš skrbno zasnovani sistem za nego las je nežen do vaših las in lasišča, zato je idealen za vsakodnevno uporabo.

IZPADANJE LAS

REVALID® STIMULIRAJOČI ŠAMPON

Revalid® stimulirajoči šampon, ki vsebuje inovativno sestavino Redensyl v kombinaciji z izvlečkom pelina iz Švice in pantenolom, nežno očisti, spodbudi rast las, navlaži lasišče in okrepi lase. Revalid® stimulirajoči šampon zagotavlja optimalno nego za boljšo obvladljivost.

Preberi več

REVALID® SERUM ZA RAST LAS

Revalid® Serum za rast las vsebuje Redensyl, patentirano učinkovino s področja regenerativnih medicinskih raziskav, ki zmanjšuje izpadanje las in povečuje gostoto las. Izvleček pelina iz Švice in pantenol pomagata vlažiti vaše lasišče in krepiti vaše lase.

Preberi več