IZDELKI ZA NEGO LAS REVALID

Revalid, proizveden v Švici in zasnovan za bolj zdrave lase, ponuja nov, holističen način reševanja vaših težav z lasmi. Izdelki Revalid so formulirani posebej zato, da zadovoljijo vašim potrebam: najsi gre za krepitev, hranjenje ali obnovo las, preprečevanje prhljaja ali izpadanja las. Izdelki Revalid so se pokazali kot visoko učinkoviti izdelki za sijoče in zdrave lase, ki so jih preiskovanci med dermatološkim preizkušanjem dobro prenašali. Naš skrbno zasnovani sistem za nego las je nežen do vaših las in lasišča, zato je idealen za vsakodnevno uporabo.

IZPADANJE LAS

Izpadanje las pri moških

IZPADANJE LAS

REVALID STIMULIRAJOČI ŠAMPON

Revalid stimulirajoči šampon, ki vsebuje inovativno sestavino Redensyl v kombinaciji z izvlečkom pelina iz Švice in pantenolom, nežno očisti, spodbudi rast las, navlaži lasišče in okrepi lase. Revalid stimulirajoči šampon zagotavlja optimalno nego za boljšo obvladljivost.

Preberite več Naroči zdaj

REVALID SERUM ZA RAST LAS

Revalid Serum za rast las vsebuje Redensyl, patentirano učinkovino s področja regenerativnih medicinskih raziskav, ki zmanjšuje izpadanje las in povečuje gostoto las. Izvleček pelina iz Švice in pantenol pomagata vlažiti vaše lasišče in krepiti vaše lase.

Preberite več Naroči zdaj

Izpadanje las pri moških

POŽIVLJAJOČI ŠAMPON

Poživljajoč šampon Revalid vsebuje novo sestavino SantEnergy, izvleček svete rastline Yerba Santa, v kombinaciji z uveljavljeno sestavino Redensyl. Sestavini spodbujata in poživljata lasne mešičke, jih ščitita pred oksidativnimi poškodbami, krepita lase in spodbujata rast las. Obogatena formula z izvlečkom pelina iz švicarskih Alp nežno očisti in navlaži suho lasišče ter okrepi strukturo las.

Preberite več Naroči zdaj