Mediji

POŽIVLJAJOČI ŠAMPON REVALID ZA MOŠKE

 

Več energije za moške lasne mešičke
Na videnje, izpadanje las, in dobrodošli, močni in zdravi lasje. Nova energija za moške lasne mešičke: zdravo lasišče in lasne korenine so osnova za lepe lase. Lasje so nenehno izpostavljeni okoljskim dejavnikom in endogenemu stresu. Zato je pomembno, da jih zaščitimo in podpremo že od korenin. Kako lahko to naredimo? Da dodamo novo energijo lasnim mešičkom – najbolj ranljivemu delu las – in tako podpremo rast celotnega lasu. 


Dva strokovnjaka v boju proti izpadanju las
Nov poživljajoč šampon za moške Revalid je inovativna kombinacija dveh učinkovitih sestavin SantEnergy in Redensyl. Sestavini spodbujata in poživljata lasne mešičke, jih ščitita pred oksidativnimi
poškodbami, krepita lase in spodbujata rast las.. Obogatena formula z izvlečkom pelina iz švicarskih Alp nežno očisti in navlaži suho lasišče ter okrepi strukturo las – naravno in učinkovito. Šampon, namenjen moškim, bo na voljo v lekarnah februarja 2023.


SantEnergy: edinstveno dvojno delovanje
Sestavina SantEnergy je izvleček svete rastline Yerba Santa, ki je znana po svojih koristnih lastnostih in antioksidativni moči. SantEnergyTM ima dve pozitivni lastnosti  –  deluje poživljajoče, podobno kot kofein, in je hkrati močan antioksidant. Optimalno ščiti lase pred zunanjimi in notranjimi poškodbami, upočasnjuje prezgodnje staranje lasnih mešičkov, pospeši rast las in povečuje gostoto las.


Redensyl: spodbujevalec rasti las
Redensyl je sestavljen iz dveh patentiranih molekul, pridobljenih iz macesna in listov zelenega čaja. Redensyl  poživlja lasne mešičke in hkrati spodbuja presnovo las in aktivira delitev matičnih celic lasnega mešička. Znanstveno dokazano torej spodbuja rast las ter hkrati zmanjšuje njihovo izpadanje.


O REVALIDU
Znamka Revalid je bila razvita leta 1992 v Švici z namenom zagotavljanja celostne nege las in obravnave izpadanja las. Izdelke Revalid, so razvili strokovnjaki, da bodo vaši lasje bolj zdravi in močnejši. Visokokakovostni izdelki so oblikovani tako, da zadovoljijo potrebe vsakogar. Vsi izdelki so dermatološko testirani in proizvedeni v Švici. www.revalid.si.


O EWOPHARMI
Podjetje Ewopharma s sedežem v Schaffhausnu v Švici je inovativen partner za trženje farmacevtskih izdelkov in izdelkov za varovanje zdravja potrošnikov v Švici ter srednji in vzhodni Evropi. Naša več kot 60-letna prisotnost v regiji nam je omogočila bogate izkušnje in znanje o trgih in zato uživamo privilegiran položaj na tem geografskem področju. Podjetje zaposluje več kot 320 visoko usposobljenih ljudi v 15 državah. www.ewopharma.si