Mediji

SISTEM PROTI IZPADANJU LAS JE SEDAJ POPOLN!

 

Sistem Revalid za stimulirajočo rast las je sedaj popoln!
Sistem Revalid za pomoč pri preprečevanju izpadanja las, narejen v Švici, vključuje povsem nov stimulirajoči šampon Revalid in serum za rast las Revalid. Tako šampon kot tudi serum vsebujeta inovativno sestavino Redensyl. Ta revolucionarna sestavina je mešanica patentiranih molekul, razvitih za poživitev celic v lasnih mešičkih, odgovornih za rast las. Vsebuje izvleček iz macesna in listov zelenega čaja v kombinaciji s cinkom in aminokislino, glicinom. Ta inovativna kombinacija spodbudi nov cikel rasti las, hkrati pa nahrani in okrepi lase od korenine navzven. 

Skupaj je bolje
Stimulirajoč šampon Revalid, obogaten s formulo z izvlečkom pelina iz Švice in pantenolom, izjemno nežno očisti in navlaži lasišče ter lase in okrepi strukturo las. Stimulirajoč šampon Revalid zagotovi najboljšo nego in pripravi vaše lase za nego proti izpadanju las s serumom za rast las Revalid, ki ga nanesete neposredno na lasišče, na mokre ali suhe lase.

Viden napredek pri večini testiranih
Patentirana sestavina s področja raziskav regenerativne medicine je dokazala za do 8 %* večjo gostoto las oziroma do 28.000 novih las po treh mesecih vsakodnevne uporabe. V 84 dneh kliničnega vrednotenja je velika večina prostovoljcev zadovoljnih z Redensylom in bi kupila izdelke, ki ga vsebujejo.
*V dvojno slepi s placebom kontrolirani klinični raziskavi pod nadzorom izkušenih dermatologov je polovica od 26 moških s plešavostjo (stopnje 3–4), starih med 18 in 70 let, prejemala formulo s 3-% sestavino Redensyl.

O REVALIDU
Znamka Revalid je bila razvita leta 1992 v Švici z namenom zagotavljanja celostne nege las in obravnave izpadanja las. Izdelke Revalid, so razvili strokovnjaki, da bodo vaši lasje bolj zdravi in močnejši. Visokokakovostni izdelki so oblikovani tako, da zadovoljijo potrebe vsakogar. Vsi izdelki so dermatološko testirani in proizvedeni v Švici. www.revalid.si


O EWOPHARMI
Podjetje Ewopharma s sedežem v Schaffhausnu v Švici je inovativen partner za trženje farmacevtskih izdelkov in izdelkov za varovanje zdravja potrošnikov v Švici ter srednji in vzhodni Evropi. Naša več kot 60-letna prisotnost v regiji nam je omogočila bogate izkušnje in znanje o trgih in zato uživamo privilegiran položaj na tem geografskem področju. Podjetje zaposluje več kot 320 visoko usposobljenih ljudi v 15 državah. www.ewopharma.si.