NOVICE

Odkrivanje mitov o negi las: razumevanje penjenja šamponov

 

Napačno prepričanje o peni

Staro prepričanje povezuje penjenje s čistočo zaradi njegove vidne in čutne prisotnosti v procesu čiščenja. Vendar pa je resnica ta, da penjenje igra le manjšo vlogo pri čiščenju. Penilci, kot so agresivni sulfati, lahko las in lasišče izsušijo, kar povzroči suhost, draženje in dolgoročno škodo. Nasprotno pa formule brez sulfatov uporabljajo blažje alternative, ki čistijo, ne da bi škodovale zdravju lasišča ali naravni vlažnosti las.

Šamponi brez škodljivih dodatkov

Šamponi brez škodljivih dodatkov, brez sulfatov, parabenov in silikonov ponujajo edinstven pristop k negi las. Sulfati ne ustvarjajo le več penjenja, temveč tudi razredčijo sam izdelek. Posledično ima šampon brez škodljivih dodatkov pogosto kremasto teksturo in večjo viskoznost. Sprva lahko takšni šamponi puščajo drugačen občutek na laseh – bodisi suhe, bodisi mastne lase. To je zato, ker sestava šampona, kot je Revalid Triple Active Shampoo DS, nežno očisti, obenem pa uravnoteži proizvodnjo sebuma in obnovi ravnovesje mikrobioma lasišča.

Odstranite prhljaj z Revalidom

Učinkovita nega proti prhljaju je ključnega pomena za zdravo lasišče. Revalidov šampon Triple Active Shampoo DS deluje na vzroke prhljaja in ne le na simptome. Njegove skrbno izbrane sestavine pomirjajo lasišče in ohranjajo ravnovesje v mikrobiomu, kar zagotavlja dolgoročno zdravje in lajšanje prhljaja.

Revalid Triple Active Shampoo DS je odličen primer sestave šampona brez silikonov, parabenov in sulfatov, zasnovane z mislijo na mikrobiom lasišča. Ponuja nežno, a učinkovito rešitev za prhljaj, srbenje in suho lasišče. Njegova mešanica sestavin pomirja lasišče, uravnava vlago in ustvarja uravnoteženo okolje za zdrave lase.

Vključite Revalid Triple Active Shampoo DS v vašo dnevno rutino in tako bistveno zmanjšajte prhljaj in izboljšajte zdravje lasišča. Za vidne rezultate uporabljajte klinično dokazan šampon vsaj štiri tedne, da občutite trajno olajšanje in bolj zdrave lase.