TRIPLE ACTIVE SHAMPOO DS

Revalid Triple Active Shampoo DS je naša najsodobnejša rešitev za lasišče nagnjeno k seboroičnemu dermatitisu in hudemu prhljaju. Izjemno blaga sestava za čiščenje je bila posebej formulirana tako, da je nežna do vašega lasišča, hkrati pa učinkovito pomaga pri odpravljanju temeljnih vzrokov. Zagotavlja klinično dokazano delovanje za hitro in dolgotrajno olajšanje. Dermatološko odobrena in edinstvena formulacija iz aktivnih sestavin ne zagotavlja le izjemnih rezultatov, temveč tudi ohranja zdrav mikrobiom lasišča. Brez parabenov, sulfatov in silikonov.

 

Ocena izdelka

0(0)

AKTIVNE SESTAVINE

Crinipan AD
j
e izjemna sestavina, ki deluje proti prhljaju, in je še posebej učinkovita proti kvasovkam iz rodu Malassezia. Poleg tega, da ima pomemben učinek proti prhljaju, hkrati nežno čisti lase in lasišče.

Dandrilys
 je naravna rešitev, ki temelji na posebnih saponinih (jujubozidih) iz lubja drevesa Joazeira. Zanj je značilno, da ponovno vzpostavi ravnovesje mikrobiote lasišča. Poleg tega zagotavlja hiter in dolgotrajen učinek proti srbenju ter hitro in učinkovito deluje proti prhljaju.

Elestab 100 HP
je vodotopna protimikrobna kationska snov s širokim spektrom delovanja proti bakterijam, glivicam in kvasovkam. Ima vidno obstojen učinek proti ponovnemu maščenju in srbenju lasišča in je še posebej primeren za tretmaje z izpiranjem, saj ostane na površini lasišča. Poleg tega ima tudi pomemben učinek proti draženju lasišča.

UPORABA

Manjšo količino šampona spenite z malo vode. Nanesite na mokre lase in temeljito vtrite v lasišče. Pustite delovati 2-3 minute. Temeljito izperite z vodo. Ponovite, če je potrebno. 

KAJ MENIJO DRUGI

Trenutno ni na voljo nobenih pripomb strank.

IZPADANJE LAS

Izpadanje las pri moških

PRHLJAJ