IMPRESUM

Ewopharma AG
Vordergasse 43
8200 Schaffhausen
Švica

T: +41 (0)52 633 09 99
e-pošta: info@ewopharma.com

To spletno stran zagotavlja Ewopharma AG, Schaffhausen, podjetje, ki je organizirano skladno s švicarsko zakonodajo, vpisano v register podjetij mesta Schaffhausen pod številko CH-290.3.002.022-6.

AVTORSKE PRAVICE

Vsebino in dela na teh spletnih straneh urejajo švicarski zakoni o avtorskih pravicah. Razmnoževanje, obdelava, distribucija ali kakršna koli oblika komercializacije takšnega gradiva, ki ni skladna z določili zakonodaje o avtorskih pravicah, zahteva predhodno pisno soglasje avtorja ali ustvarjalca.

ODGOVORNOST ZA VSEBINO

Trudimo se, da bodo informacije na našem spletnem mestu ažurne, vendar ne sprejemamo nobene odgovornosti za njegovo vsebino. Zakon omejuje našo odgovornost v vlogi ponudnika storitev na našo lastno vsebino na teh spletnih straneh. Nismo zavezani k spremljanju informacij tretjih oseb, ki so navedene ali shranjene na našem spletnem mestu. Če se seznanimo, da katera koli vsebina krši zakonodajo, jo bomo nemudoma umaknili. Naša odgovornost v tem primeru se začne, ko se seznanimo z zadevno kršitvijo.

ODGOVORNOST ZA POVEZAVE

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do spletnih mest tretjih oseb. Pri tem nimamo nobenega vpliva na informacije na teh spletnih mestih in ne sprejemamo nobenega jamstva za njihovo pravilnost. Za vsebino takšnih spletnih mest tretjih oseb so odgovorni ustrezni lastniki/ponudniki. Ob vključitvi povezav spletnih mest tretjih oseb na naše spletno mesto nismo NAŠLI NOBENIH ZNAKOV morebitne kršitve zakonodaje. Če se seznanimo, da katera koli povezava krši zakonodajo, jo bomo nemudoma umaknili.