REVALID KAPSULE ZA LASE Z IZBOLJŠANO FORMULO NAHRANIJO LASE IN NOHTE OD ZNOTRAJ

Če vam je strokovnjak diagnosticiral izpadanje las, lahko prehranska terapija v obliki kapsul podpre naravne procese v telesu in ublaži simptome ter podpre zdravje las od znotraj navzven. Izboljšana formula Revalid kapsul za lase vsebuje vitamine B1, B6, D3, minerale, kot so cink, baker in železo, rastlinske izvlečke in biotin, ki prispeva k ohranjanju zdravih las. Učinkovine v Revalid kapsulah za lase, razvite v Švici, spodbujajo nastajanje keratina, vlaknaste beljakovine, ki je osnovni biološki gradnik naših las. Slednji spodbuja rast las in obnavlja prožnost las, saj lasje od znotraj prejemajo osnovne hranilne snovi.

Naroči zdaj

 

ZAKAJ JE KERATIN TAKO POMEMBEN?

Keratin predstavlja do 90 % posameznega lasu, zato je bistven za nastanek in rast las. Ta vlaknasta beljakovina tudi omogoča lasem, da kljubujejo visokim in nizkim temperaturam ter ščiti lase pred sončnimi žarki. Keratin vsebuje visok odstotek aminokislin cistein in metionin, zato sta tudi ti dve bistveni za zdravje las.

PODROBNOSTI FORMULE

DL-Metionin in L-Cistin sta aminokislini, ki imata pomembno vlogo pri proizvodnji keratina. Vitamini B5, B1, B6 in B10 prispevajo k rasti las od korenin navzgor, medtem ko minerali železo, cink in baker krepijo lase. Izvleček prosa, izvleček pšeničnih kalčkov in pivski kvas zagotavljajo potrebna hranila za naravno vlaženje in sijaj las.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Za več informacij o Revalid kapsulah za lase se posvetujte s farmacevtom in/ali preberite informacije na embalaži izdelka.

Naš celostni pristop k težavam z lasmi temelji na kombinaciji Revalid kapsulah za lase (prehransko dopolnilo) in dopolnilnih izdelkih za nego las. Za dosego najboljših rezultatov združite Revalid kapsule za lase, Revalid stimulirajoči šampon in Revalid serum za rast las.